A stressz olyan probléma, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül!

Ma már gyakran ott tart az emberiség civilizáltabb része, hogy a stressz egy állandósult állapot, és sokan úgy vannak vele, mint a rossz városi levegővel. Eltűrik, mert nem tehetnek mást, és nem is küzdenek ellene. Pedig ma már eléggé köztudott, hogy a stressz, noha önmagában nem halálos, de számos olyan nem kívánt testi tünet okozója lehet, ami hatással van fizikai és lelki állapotunkra. Gyakran meg is betegíti az embert egy ilyen hosszan elhúzódó vagy hirtelen nagy nyomással ránk nehezedő stresszes állapot.

Mi lehet a megoldás?

Nehéz általánosságban, minden helyzetre jól működő megoldást adni. Mindenesetre tény, hogy az emberek jó része nem szeret orvoshoz fordulni a stressz tüneteivel. Ennek egyik oka, hogy ösztönösen érzik: az ilyen helyzeteknek nem a gyógyszer a megoldása.

Van olyan eset is, amikor egy probléma úgy elhatalmasodik az emberen, hogy elfelejt még segítségért kiáltani is.

Az egyik kulcsszó itt is talán a megelőzés lehet. Az ember tartsa olyan állapotban a testét, ami már eleve jobban ellenáll a stressznek. Erre kínál egy működőképes alternatívát a méhpempő.

 

Miért is hívják ezt a csodás anyagot szuperélelmiszernek?

A méhpempő a természetben egy nagyon különleges anyag, amellyel a méhek a jövő generációt létrehozó „anyát” táplálják. Olyan összetevőket tartalmaz, amik jótékonyan hatnak a sejtépítés folyamataira. Regenerálnak, és kis mennyiségben is nagy hatást tudnak elérni. Az emberiség régóta használja többek között idegkimerültség ellen vagy a jó mentális állapot fenntartásának elősegítésére. Egy időben felkapott serkentő szer volt a nyugati egyetemek hallgatói között, és nem véletlenül. Jótékonyan hat a gondolkodás és szellemi kapacitás növelése szempontjából, és fokozza a fizikai terhelhetőséget is.

Ez csak egyik, de fontos vetülete a méhpempő számos csodáinak. Így aztán ez a különleges tápanyag jó szolgálatot tehet a stressz természetes úton történő leküzdése során.

 

Megjelölve , , .Könyvjelzőkhöz permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.