Hogyan lehet a méhpempővel gyermekáldást elérni, egészséget megőrizni, ízületi problémákat kezelni vagy fájdalmakat csökkenteni?

 

Iratkozzon fel a tájékoztató sorozatra, amelyben Mézgyógyászként minden ezzel kapcsolatos állapotfelmérés előtti fontos és hasznos tudnivalót érthetően átadok ebben a témában, illetve értesítem kedvezményekről, termékekről, újdonságokról és méhpempő nyereményekről!

 


tudasanyagSőt a feliratkozás után rögtön letölthet egy értékes tudásanyagot a méhpempőről és az alkalmazásáról. Ez az anyag eddig sehol nem volt elérhető, és a tanulmányozása után tájékozott lesz azzal kapcsolatban, hogy mi mindenre kell ügyelni a három fő alkalmazási területen – ízületi és mozgásszervi problémák kezelése, babatervezés, illetve immunerősítés -, hogy a méhpempő a maximális hatást tudja kifejteni. Ismerni fogja a választ a leggyakoribb kérdésekre, fel lesz vértezve a ellentmondásos információkkal szemben, és felkészült lesz a méhpempővel kapcsolatos tanácsokra vonatkozóan.


tudasanyag2

Ezen felül a sorozat tartalmazza a Fenntartható egészség és fiatalosság c. tudásanyag részeit, amelyekből megtudja, milyen fontos alapszabályokat kell ismernie a testi-lelki egészség és egyensúly helyreállításához és fenntartásához, és mi az, amit Ön ténylegesen tehet azért, hogy fiatalos és egészséges maradjon.

 


Iratkozzon fel most, kapja meg a fontos tudnivalókat,
alkalmazza ezeket az egészségére és értesüljön jó hírekről!

 


A feliratkozás nem jár semmilyen további kötelezettséggel, és bármikor
leiratkozhat a sorozatról a levelek alján található leiratkozó linkre kattintva.
A Honey Hill Kft. bizalmasan kezeli az adatait.

 

Üdvözlettel:
Hegyi József, Mézgyógyász
(0670) 7764-112
Honey Hill Kft.

 

 

 

 

12 Válasz

 1. Névtelen mondta:

  Mi az a mehkenyer?

  • Hegyi József mondta:

   A méhkenyér – más néven perga – a legfontosabb táplálékforrása a méhek számára. A méhkenyér virágpor, egy kevés méz, méhviasz, propolisz és a méhek emésztőenzimjeinek keverékéből áll.

 2. Somlai Ildikó mondta:

  Az előbb olvastam a céklás turmix receptet, én rengeteg turmixot iszom, de eddig azért nem tettem bele mézet, mert úgy tudtam, fémet nem érhet. Akkor mégis?

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Ildikó!
   A méz esetében valóban nem tanácsos hosszú ideig fémmel érintkeztetni, de egy turmixolás erejéig semmilyen károsodást nem szenved a méz, ezért nyugodtan használhatja turmixokba is.
   Üdvüzlettel:Hegyi József

 3. Bozzayné Irén mondta:

  Kedves József!
  Bütyök van a lábamon, az egyiket már műtötték, de sajnos a másik lábamon is egyre nagyobb a deformáció. A méhpempő hatásos erre a problémára is?
  Mennyit és milyen formában kell fogyasztani?
  Köszönöm

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Irén! A tiszta méhpempőt és a méhmérges balzsamot tudom ajánlani az ön problémájára. Azt javaslom, hívjon fel bennünket, hogy megbeszéljük a pontos alkalmazást!Számunk: 06-42-792-063 vagy 30/323-51-69
   Üdvözlettel:Hegyi József

 4. Olah Istvanne , mondta:

  Szeretnem megkerdezni …hogy a mehmerges balzsam ..es a meh balzsam kozott mi a kulombseg ?

  • Hegyi József mondta:

   Üdvözlöm! Egyetlen méhmérges termékünk van: a Royal méhbalzsam. Mindkét elnevezés erre a termékre vonatkozik.

 5. Bartus Mária mondta:

  Szép napot kívánok Hegyi úr ! Fiatal házaspárnak szeretnék rendelni babaváró csomagot. Ugyanis az orvosi kivizsgálás eredménye az volt hogy a fiatalember kevés életképes ivarsejtekkel rendelkezik .Mit javasolna ? Nagyon érdekelne még a pszoriázis bőr betegségre mit javasolna ? Előre is köszönöm ,tisztelettel Marika

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Marika!
   Jó ötletnek tartom a babaváró csomagot a fiatal pár részére, mert nagyon szép eredményeket érünk el a termékek segítségével. A pszoriázisra is van javaslatom, de előtte, kérem, hívjon fel a 06-70-776-4112-es telefonszámon, hogy egy átfogó képet kapjak az állapotáról.
   Üdvözlettel:Hegyi József

 6. Névtelen mondta:

  Méhész ember vagyok én

  is!

  • Hegyi József mondta:

   Örülök, hogy Ön is a méhek csodálatos világában tevékenykedik.
   Üdvözlettel:Hegyi József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.