“Köszönjük, Mézgyógyász!”

Tényleg segít a méhpempő a gyermekáldás elérésében? Vagy valami más is kell még hozzá?

 

Érthetetlen, hogy egy olyan természetes adottság, mint a termékenység, miért nem érvényesülhet egyformán minden nő és férfi esetében.

Aki ilyen helyzetben van, az tudja a legjobban, hogy mennyire borzasztó és lehangoló tud lenni hosszas próbálkozás után egy újabb sikertelenséget megélni. Eközben attól tartani, hogy mi lesz, ha kifutunk az időből.

Pedig az ember mindent megtesz, amit csak tud. A józan ész pedig jogosan diktálja azt, hogy próbáljunk elkerülni minden mesterséges beavatkozást, és a természetes útra törekedjünk…

Méhész-,  természetgyógyászként én is amellett köteleztem el magamat, hogy velünk született adottságokat – amennyire csak lehet – természetes úton kezeljünk.

 

Hegyi József, méhész, apiterapeuta

A több mint 30 éves méhészeti tapasztalataim, illetve a természetgyógyászként tett megfigyeléseim és gyermekáldás elérésével kapcsolatos eredményeim alapján  tudom, hogy a méhpempő hatékonyan segíti a női szervezetet a sikeres fogamzásban, a férfiaknál pedig jelentősen megnöveli a hímivarsejtek mennyiségét, mozgékonyságát és életképességét.

Nagy öröm számomra, hogy a megfelelő alkalmazással és tanácsadással számos sikert is elértem már ezen a területen!

Itt meg is nézheti ezeket a sikereket >>

 

Milyen élettani hatásokkal segíti elő a méhpempő a gyermekáldás elérését?

Valójában a méhpempő nemcsak táplálja a méhkirálynőt, hanem termékenységét és rendkívüli szaporodási képességét is ennek köszönheti. Ami igazán csodálatos benne az az, hogy különleges összetevőinek köszönhetően hasonló hatással van az emberi termékenységre is, amelyet számos vizsgálati és kutatási eredmény is alátámasztott. A méhpempő speciális összetevői harmonikus összhangba hozzák a női hormonrendszer működését, ami az egyik alapfeltétele a sikeres fogamzásnak.

Hogyan teheti képessé a méhpempő a női szervezetet a fogamzásra?

Ebben a folyamatban kétféle hatás is szerepet kap: egyrészt megvastagítja a méhnyálkahártyát és elősegíti a peteérést, másrészt a több, mint százféle összetevő – nyomelemek, vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, aminosavak – igazi tápanyagbombaként erősítik fel a női szervezetet. Gyakori tapasztalat, hogy még a lombikprogram eredményességét is hatékonyan elősegíti. Hölgyek esetében minél későbbi életkorban szeretne kisbabát valaki, a méhpempő alkalmazása annál hasznosabb, mivel a megtermékenyüléshez szükséges hormonok működése az életkor előrehaladtával egyre csökken.

Önmagában elegendő a tiszta méhpempő vagy valami más is szükséges hozzá?

Az alkalmazással kapcsolatos precíz, személyre szabott tudnivalók elengedhetetlenek a siker elérése érdekében, hiszen tudni kell azt például, hogy a férfinak is milyen adagokban kell fogyasztani a méhpempőt.

 

Ha Ön is úgy dönt a párjával, hogy méhpempőt rendelnek tőlem, ezt a személyre szabott tanácsadást díjmentesen megkapják hozzá.

 

Próbálja ki Ön is párjával a tiszta méhpempőt és a hozzá tartozó pontos útmutatást!

mehpempo_1

A személyes állapot felmérése után megnézzük, hogy az Önök esetében pontosan milyen adagokkal és milyen módon kell alkalmazni.

 

Keressen!

Hegyi József, Mézgyógyász

06 (70) 7764-112

Vagy írjon emailt:

 

 

 

aldas

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.