Kapcsolat


 

H JHegyi József, méhész, apiterapeuta

Cím:
4431 Nyíregyháza, Mackó utca 35.

Levelezési cím:
4400 Nyíregyháza, Újszőlő u. 114.

Telefon:
(0670) 7764-112
(0642) 792-063

 


Kérem, írja le miben tudok Önnek segíteni, és díjmentesen személyre szabott tanácsot adok! Adja meg a telefonszámát és visszahívjuk!


Elküld

 


 

A méhészeti termékeim széles választékához, az árakhoz és megrendeléshez látogasson el >>ide, a honeyhill.hu webáruházba!>>

 

 

 

 

 

58 Válasz Kapcsolat

 1. Névtelen mondta:

  Szeretnék érdeklödni, ha méhpempőt és balzsamot rendelek az mennyibe kerül.

 2. Szalóki Tímea mondta:

  Kedves József!
  Csigolya elcsúszással műtötték a gerincem, 5 cm hosszú vasalás van a gerincemben becsavarozva a keresztcsontom felett. A keresztcsontom néha olyan szinten fáj, hogy kiegyenesednem is nehéz.
  Erre a területre használható a balzsam?
  Továbbá mindkét térdem ropog járás közben. A bal térdem annyira fáj, hogy napközben már csak gumis szorítóval tudok járni.
  Semmilyen gyógyszer és szájon át bevehető termék nem érdekel.
  A balzsammal tudom kezelni ezeket a területeket sikeresen!?
  Válaszát előre is köszönöm.
  Üdvözlettel: Szalóki Tímea

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Tímea! Szívesen segítek Önnek, mert a tiszta méhpempővel és a méhmérges balzsammal szép eredményeket érünk el az ilyen fájdalmas problémáknál is. Azt javaslom, hívjon fel bennünket a 06-42-792-063 vagy a 06-30-323-51-69-es számon, és megbeszéljük, hogy az Ön esetében mi lenne a leghatékonyabb megoldás. Üdvözlettel: Hegyi József

 3. Szabó Istvánné mondta:

  Méhpempőt tisztán ehetem -e ha sok a savam ?

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Szabó Istvánné! Kérem, hívjon fel, mert lenne még néhány személyre szabott kérdésem, hogy a lehető legjobb tanácsot tudjam Önnek adni! Üdvözlettel: Hegyi József 06-70-77-64-112

 4. Vésziné Szügyi Mária mondta:

  Tisztelt Hegyi Ur Mindkét csipőm nagyon fáj, orvosi vizsgálatra nem kaptam csak augusztusra időpontot, de szeretnék természetes dolgokkal gyógyulni, mit javasol? Nehezen állok fel, és amikor megyek fáj a csipőm,és körülötte is, és a derekam is fáj, éjjel ha fekszem arra ébredek, hogy fáj a csipőm. Köszönöm válaszát

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Mária!
   Szívesen segítünk Önnek, mert a tiszta méhpempővel és a méhmérges krémünkkel szép eredményt érünk el az ilyen fájdalmas problémánál is, mint az öné. Azt javaslom, hívjon fel bennünket a 06-42-792-063 vagy a 06-30-323-51-69-es számon és megbeszéljük, mi lenne az Ön számára a leghatékonyabb megoldás. (Ha megadja a saját számát, mi is szívesen visszahívjuk.)
   Üdvözlettel:Hegyi József

 5. Peti Edina mondta:

  Kedves Mézgyógyász!

  Ropogtak az ízületeim reggelente főként a jobb kezemben. 1 hónapig szedtem a méhpempőt a kolléganőjével megbeszélt adagolásban. Mára nincsenek fájdalmaim, egyáltalán nem ropog a kezem!

  Hálás vagyok Önnek és a kis méheknek, köszönöm szépen!

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Peti Edina!
   Köszönöm szépen a visszajelzését, és szívből örülök, hogy ilyen szép eredményt tudtunk elérni! Továbbra is mindenben számíthat ránk!
   Üdvözlettel: Hegyi József

 6. Farkas Károly mondta:

  Kel e szünetet tartani a méhpempő szedése között.

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Farkas Károly!
   Ha úgy érzi, hogy jó a szervezetének, akkor nem szükséges szünetet tartani a méhpempő szedésében.
   Üdvözlettel:Hegyi József

 7. Névtelen mondta:

  Jó napot kívánok.Règota babát szeretnènk ès azt szeretnèm kèrdezni hogyan kell szedni a mèhpempöt.

  • Hegyi József mondta:

   Üdvözlöm!
   Azt javaslom, hívjon fel a 70/776-4112 számon és megbeszéljük a kérdéseit.
   Üdvözlettel:Hegyi József

 8. Szokolainé Farkas Erika mondta:

  T Hegyi József Úr! Szeretném megkérdezni hogy magas vérnyomásra gyógyszert szedek 160/100 a szivem is meglehetősen gyorsan ver /szivritmus zavar/ de nem állandóan ezért szedhetek e méhpempőt ? a másik próblémám a sipcsontom egy darabkaja balaesetnél letort fém van behelyezve nehézkes a menésem, ezáltal a derakam egy kicsit tönkrement fájdalmam néha elviselhetetlen.Sok mindent kenőcsőt kiprobáltam nem nagy eredménnyel Tudna e segiteni nekem Köszönettel Szokolainé Farkas Erika

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Erika!
   Szívesen segítünk Önnek, mert a tiszta méhpempővel és a méhmérges balzsammal szép eredményeket érünk el az ilyen kellemetlen problémáknál is, mint az Öné. Azt javaslom, hívjon fel bennünket a 42/792-063 vagy a 30/323-51-69-es számon és megbeszéljük, hogy az Ön esetében mi lenne a leghatékonyabb megoldás. ( Ha megadja a saját telefonszámát, mi is szívesen visszahívjuk.)
   Üdvözlettel:Hegyi József

 9. Gulyás Orsolya mondta:

  Kedves Hegyi József Úr,
  Érdeklödni szeretnék, hogy külföldröl is tetszenek e megrendelést felvenni és kiszállítani/postázni!? Várom megtisztelö válaszát
  Üdvözlettel: Gulyás Orsolya

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Orsolya! Tiszta méhpempőt csak a hideg időszakban postázunk külföldre, egyéb más termékeket bármikor előzetes egyeztetés után. Azt javaslom írjon emailt vagy hívjon fel a 06-42-792-063 vagy a 06/30-323-51-69-es számon a pontosabb részletekért. Üdvözlettel:Hegyi József

 10. Kárándyné Bódis Gyöngyi mondta:

  Kedves József!

  Pollen – és parlagfű allergiám van. Szedhetem-e az Ön által javasolt termékeket?

  Válaszát előre is köszönöm.
  Üdvözlettel:
  Kárándyné Bódis Gyöngyi

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Gyöngyi! Mivel a méhészeti termékek is allergizálóak, ezért nagyon körültekintően kell eljárni az alkalmazásnál. Ezért azt javaslom, hogy hívjon fel bennünket a 06-42-792-063, vagy a 30/323-51-69-es számon és megbeszéljük, hogy az Ön esetében hogyan kell ezeket alkalmazni. Üdvözlettel:Hegyi József

 11. Hi
  I want to buy royal gelee.
  I’m living to Budapest.
  Thx

  • Hegyi József mondta:

   Dear Jean Claude Robert Charmasson!
   I’m going to call you on monday to talk about the details of your order.

 12. Simon Győző mondta:

  Tisztel Hegyi Úr!
  Ízületi problémáim miatt találtam Önökre a neten, aminek nagyon örülök. Sikeresen használom a Balzsamot lassan egy éve, azóta a fájdalmak csökkentek. Az Önök tanácsai (Judit asszony) sokat segítettek, kiegészítve a Méhpempővel. Azóta egy kemo terápián vagyok túl, a méregtelenítés a kezelés utóhatásait szüntette meg negyed év alatt. Köszönöm az áldásos tevékenységüket és gyógyító termékeiket, maradok hűséges vásárlójuk.
  Tisztelettel: Simon Győző

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Győző!
   Szívből örülünk, hogy a termékeinkkel és tanácsadásunkkal ilyen szép eredményt tudtunk elérni az Ön esetében! Nagyon szépen köszönjük a kedves, elismerő szavait Judit kolléganőmmel együtt!
   A továbbiakban is mindig számíthat ránk! Jó egészséget kívánunk Önnek!

   Üdvüzlettel:Hegyi József

 13. Sárdy Valéria mondta:

  Kedves Hegyi József!
  Milyen problémát okozhat a vérnyomás probléma a méhpempő szedésekor?Üdv Sárdy Valéria

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Valéria!
   Az első napokban okozhat némi vérnyomás ingadozást, de utána ez is szépen normalizálódik. Személyes kérdésével kérem hívjon bizalommal bennünket a 06-42-792-063 vagy 06-30-323-51-69-es számon. Ha megadja a telefonszámát, mi is szívesen visszahívjuk!

   Üdvözlettel:Hegyi József

 14. Katica mondta:

  Kedves József! Problémás bőrre mit javasol fogyasztani?

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Katica!
   Javaslom, hogy hívjon fel bennünket a 06-42-792-063 vagy 06-30-323-51-69-es számon, és szívesen segítünk Önnek személyre szabottan. Ha megadja a telefonszámát, mi is szívesen visszahívjuk!

   Üdvözlettel:Hegyi József

 15. Kériné Marika mondta:

  Kedves József! Régóta fogadom és olvasom a tudástár anyagát. Csak elismeréssel tudok szólni önzetlen munkájáról. A méhpempő is elérte nálam a kívánt eredményt. A balzsamot már nem csak én a férjem is megelégedéssel használja. Jó magam a forgómra,derekamra, de még az ereimre is,vagy éjszakai lábgörcs esetén. Köszönettel írom minden esetben segít. Kívánok további munkájához erőt és egészséget!

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Marika!
   Nagyon szépen köszönöm kedves, elismerő szavait és szívből örülök, hogy ilyen csodálatos eredményeket tudtunk elérni a termékeinkkel az önök állapotában.
   Természetesen a jövőben is mindenben számíthatnak ránk!
   Én is kívánok Önöknek nagyon jó egészséget!

   Üdvözlettel:Hegyi József

 16. Tar Jozsef mondta:

  Tisztelt Hegyi ur!
  Erdeklodom, hogy Nyiregyen van-e szakuzlete, vagy atveteli hely, ahol a termekei megvasarolhatok? Surun jarunk oda (piac), igy a postakoltseg, kiszallitas dija nem terhelne.
  Udv.

  • Hegyi József mondta:

   Kedves József!
   Nyíregyházán nincs még szaküzletünk, de a rendeléssel kapcsolatban kérem mindenképpen hívjon fel bennünket a 06-42-792-063-as vagy a 06-30-323-51-69-es számon.
   Üdvözlettel:Hegyi József

 17. Veresné mondta:

  Tisztelt Hegyi Úr!
  Érdeklődöm, hogy a propolisz cseppeket lehet-e tartósan, napi rendszerességgel fogyasztani? Visszatérő húgyúti fertőzések ellen a propoliszon kívül van-e más hatásos méhészeti termék?
  Köszönettel: Veresné

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Veresné!
   A propolisz valóban a természetben található legerősebb antibiotikum. Jó szívvel ajánlom. Bátran használja akár folyamatosan. Azt javaslom, hogy hívjon fel bennünket a 06/30-32351-69-es vagy a 06-42-792-063-as telefonszámon, és megbeszéljük, hogy milyen megoldást tudnánk még javasolni Ön számára, illetve szívesen válaszolunk a kérdéseire.
   Üdvözlettel:Hegyi József

 18. Bihary Imréné mondta:

  Tisztelt Hegyi Úr !
  Köszönöm a tájékoztató füzetet. Kérdésem a következő: Ízületi kopás és meszesedés miatt csípő,váll fájdalmaim vannak, melyre szeretném a méhpempőt és balzsamot használni a tájékoztató és a vásárlói vélemények alapján. Magas vérnyomással, vese elégtelenséggel és cukorbetegséggel kezelés alatt állok. Javasolja-e használatukat és milyen dózisban? Válaszát előre is köszönöm? Tisztelettel:
  Bihary Imréné Mezőtúr

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Bihary Imréné!
   Azt javaslom, hívjon fel bennünket a 06/30-32351-69-es vagy a 06-42-792-063-as telefonszámon, és megbeszéljük, hogy az Ön esetében mit tudunk ajánlani, illetve milyen visszajelzéseink vannak hasonló problémák esetében.
   Üdvözlettel:Hegyi József

 19. Kozák-Bánsághi Judit mondta:

  Sajnos engem “nem szeretnek” a méhek, meg is csípett az egyetlen, akivel találkoztam az udvarunkban, pedig igazán nem bántottam. Egyszerűen nekem repült és már szúrt is. Fel is dagadt azonnal és bár a gyógyszertárban kaptam rá gyógyszert és kenőcsöt, négy nap után is még elég csúnyán néz ki a karom. Esetleg lenne valami hatásos ötlete, ha netán újra előfordulna?? Gondolom egy méhésznek erre is van ütős ötlete. Ha még sem, akkor elnézést a zavargásért. Üdvözlettel: Kozák-Bánsághi Judit

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Judit!
   Sajnos, ha 4 nap és gyógyszer alkalmazása után sem szűnik a méhszúrás hatása, mindenképpen azt javaslom, mutassa meg orvosnak.
   Bízom benne, hogy hamarosan kezelődik (ha már nem kezelődött) ez a rossz tapasztalat!
   Üdvözlettel:Hegyi József

 20. Kissné Árva Csilla mondta:

  Kedves Hegyi József!
  2 hónapja MR vizsgálat gerincsérvet mutatott ki nálam, 4-es 5-ös ágyéki csigolya között, oldalirányú, bal lábba kisugárzó fájdalom, zsibbadás. Túl vagyok fizikoterápiás kezelésen, gyógytornán, (az folyamatos). 50 éves vagyok, napi 8 órán keresztül ülőmunkát végzek. A termékei közül mit ajánlana nekem? Előre is köszönöm válaszát!

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Csilla!
   A tiszta méhpempőt és a Royal méhbalzsamot ajánlom, mert szép eredményeket érünk el az ilyen problémák esetében is mint, az Öné.
   Azt javaslom, hívjon fel bennünket a 06/30-323-5169-es vagy a 06-42-792-063-as telefonszámon, és segítünk a szakszerű alkalmazásban.
   Üdvözlettel:Hegyi József

 21. Edith mondta:

  Kedves Hegyi József!
  A postmenopausa tünetei enyhítésére, illetve a hormonok természetes pótlására tudna-e ajánlani terméket.

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Edit!
   Szívesen segítünk, mert a méhpempővel szép eredményeket az ilyen jellegű problémák kezelésében. Azt javaslom, hívjon fel bennünket a 06/30-323-5169-es vagy a 06-42-792-063-as telefonszámon, hogy megbeszéljük, a szakszerű alkalmazást.
   Üdvözlettel:Hegyi József

 22. Kolozsi Bernadett mondta:

  Üdvözlöm!
  Szeretnék érdeklődni hogy pattanásos a bőröm van olyan ami elég gyulladt is,és hogy melyik szappan vagy termékük az ami segítene.
  Válaszát előre is köszönöm!

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Bernadett!
   A tiszta méhpempőt és propoliszos szappant ajánlom Önnek. Azt javaslom, hívjon fel bennünket a 06/30-323-5169-es vagy a 06-42-792-063-as telefonszámon, hogy megbeszéljük, a szakszerű alkalmazást.
   Üdvözlettel:Hegyi József

 23. Lovasi Judit mondta:

  Tisztelt Hegyi Úr, Kedves Balla Piroska! Tegnap megkaptam a méhpempőt és a balzsamot. Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm a kedves segítőkészséget. Ilyen segítőkészséggel én még életemben nem találkoztam, pedig elég öreg vagyok már.
  Már el is kezdtem a használatát. Üdvözlettel:

  Lovasi Judit

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Judit!
   Nagyon szépen köszönjük a visszajelzését! Örülök, hogy meglepetést tudtunk okozni.:) Bízom benne, hogy a termékeim is elégedettségére szolgálnak majd!
   Üdvözlettel:Hegyi József

 24. Hajni Szabó mondta:

  Üdvözlöm!
  Pár napja feliratkoztam az oldalra,de sajnos nem tudtam letölteni a tudásanyagot a méhpempőröl. Örülnék neki ha segítséget kapnék hozzá, hogy információkat kapjak a termékről
  Köszönettel: Hajni Szabó

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Hajni!
   Szívesen segítünk Önnek! Esetleg nézze meg a kéretlenek között, mert egyes levelező rendszerek így kezelik sajnos. De kérem hívjon fel bennünket a 42/792-063 vagy a 30/323-5159 számokon és megbeszéljük mit tudunk tenni ebben az esetben.
   Üdvözlettel:Hegyi József

 25. Kerekes András mondta:

  Üdvözlöm! A méhpempő fogyasztásával kapcsolatban olvastam olyan tanácsokat is, hogy nem kell lenyelni, hanem nyelv alatt hagyni kell feloldódni. Ön szerint hogyan hatékonyabb?

  • Hegyi József mondta:

   Kedves András! Én 1-2 percig ajánlom nyelv alatt tartani és utána lenyelni. Természetesen eztán 20-30 percig még ajánlatos az evést és ivást mellőzni.
   Ha bármilyen kérdése van, kérem hívjon fel bennünket a 42/792-063 vagy a 30/323-5159 számokon, szívesen megválaszoljuk Önnek!
   Üdvözlettel:Hegyi József

 26. Zsóka mondta:

  Kedves Hegyi József!
  Pajzsmirigy alulműködésre ( göböm is van) tudna-e ajánlani terméket.
  Előre is köszönöm.

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Zsóka! Kiegészítő kezeléskésként tudom Önnek ajánlani a tiszta méhpempőt. Azt javaslom, hívjon bennünket a 42/792-063-as vagy a 30/323-5169-es számon és megbeszéljük a kérdéseit.
   Ha megadja a telefonszámát, mi is szívesen visszahívjuk.
   Üdvözlettel:Hegyi József

 27. Németh Gyuláné mondta:

  Kedves Hegyi József!Örülök,hogy rátaláltam a termékükre,két hete használom a Kettős hatás csomagot és nagyon bizakodó vagyok a térd fájdalmam javulásábanTóth Éva nevü munkatársa nagyon segítőkész ,kedves ,tanácsokkal lát el.Köszönöm az októberi sorsoláson nyert méhpempőt is .Bízom benne.hogy rövid időn belüljelentős javulásról is beszámolhatok.Németh Gyuláné Budapest

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Németh Gyuláné!
   Gratulálok a nyereményhez. Örülök, hogy a szaktanácsadó kolléganőmmel felvették a kapcsolatot! Bízom benne, hogy hamarosan személyes tapasztalata lesz a méhészeti termékek jótékony hatásáról!
   Üdvözlettel:Hegyi József

 28. Csilla Csáki mondta:

  Tisztelt Hegyi József Úr!
  A méhpempőről írta, hogy magas vérnyomás esetén nem ajánlott. Az én vérnyomásom átlag 220/140. Az akadémikus orvoslás és a természetgyógyászat sem állapított meg fizikai, szervi problémát, Az okok keresése és gyógyítása folyamatban van.
  A változó kör küszöbén szeretném enni, mit ajánl ebben az esetben?
  Köszönettel, Csáki Csilla

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Csilla!
   Jó szívvel ajánlom Önnek a tiszta méhpempőt, de a vérnyomás probléma miatt mindenképpen éljen a személyes tanácsadással. Tanácsadónk telefonszámát mellékeljük a csomagban és lépésenként fogják beállítani az adagot. Ha bármilyen további kérdése van, hívjon bennünket bizalommal: 42/792063-as vagy a 30/3235169-es számokon és szívesen segítünk!
   Üdvözlettel:Hegyi József

 29. J.Andrea mondta:

  Tisztelt Hegyi József Úr!
  Egyre több pozitív információt hallok és olvasok a méhpempőről. Daganatok esetében is támogathatja a szervezetet? Természetesen kiegészítő kezelésként?

  Köszönöm válaszát.
  J. Andrea

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Andrea!
   Kiegészítő kezelésnek jó szívvel ajánlom a méhpempőt! Immunerősítő hatása és a 10HDAsav, amit tartalmaz jótékonyan hathat a szervezetre. Azt javaslom, hívjon fel bennünket a 42/792-063-as vagy a 30/323-5169-es számon megbeszéljük a kérdéseit.
   Üdvözlettel:Hegyi József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.