Ki az a Hegyi József?


H J

Méhész, természetgyógyász – apiterapeutaként (Apiterápia fogalmán a méhek termékeinek gyógyító célú felhasználását értjük) szaktanácsadással és méhészeti termékeimmel hatékonyan segítek az embereknek olyan létfontosságú területeken, mint gyermekáldás elérése, immunrendszer támogatása, erősítése és életerő növelése, mozgásszervi problémák kezelése …..

Barátságom a méhekkel már gyermekkoromban elkezdődött, amikor egy napon az apám 3 méhcsaládot hozott haza. Lenyűgözve figyeltem azt a szervezettséget, szorgalmat és kitartást, ahogy ezek az apró jószágok egymást segítve tevékenykedtek. Már akkor tudtam, hogy a méhek rendkívüli élőlények.

Apámtól kitanultam a méhészet fortélyait, s továbbvittem ezt a gyönyörű családi hagyományt. Megfigyeltem, hogy a méhészek bár nagyon kemény fizikai munkát végeznek, mégis az átlagnál jobb egészségi állapotnak örvendenek és hosszabb ideig élnek. Elkezdtem tudatosabban és elmélyültebben tanulmányozni a méhészeti termékek jótékony hatását az emberi szervezetre. Már ekkor sokan fordultak hozzám ilyen termékekért. Saját szememmel láttam a csodálatos javulásokat  a legkülönbözőbb problémáknál a családtagjaimon, barátaimon, ismerőseimen.

Eldöntöttem, hogy legjobb tudásom szerint  segíteni fogok az embereknek a méhek természet adta ajándékával, ezért az eddig összegyűlt tapasztalataim mellé még elvégeztem a természetgyógyász iskolát is, és specializálódtam az apiterápiás szakterületre.

 

Hegyi József,

természetgyógyász, apiterapeuta
(0670) 7764-112

 

 

4 Válasz Ki az a Hegyi József?

 1. Szili Etelka mondta:

  Tisztelt József!

  Érdeklődnék, hogy változókori problémákra, hormonpótlásra is szedhető-e a méhpempő?
  Ha igen, Ön mit tanácsolna, meddig és hogyan érdemes szednem?
  Előre is köszönöm válaszát.

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Etelka!
   Változókori problémákra is jó szívvel ajánlom a termékeimet. Azt javaslom, hívjon fel bennünket a 06/30-32351-69-es vagy a 06-42-792-063-as telefonszámon, és megbeszéljük, hogy az Ön esetében mit tudunk ajánlani, illetve milyen visszajelzéseink vannak hasonló problémák esetében.
   Üdvözlettel:Hegyi József

 2. Fekete László mondta:

  Kedves Hegyi úr nálam is előfordul, hogy minden előzetes jelzés
  nélkül hol akarom, hol a derekam vállam megfájdul stb.
  reumára tudok gondolni, de ez csak saját feltételezés. Aztán ahogy
  jőtt úgy el is múlik, ezzel kapcsolatban érdeklődnék.

  Tisztelettel: Fekete László Ny.d

  • Hegyi József mondta:

   Kedves László!
   Azt javaslom, hívjon fel bennünket a 42/792-063-as vagy a 30/323-5169-es telefonszámon és megbeszéljük a kérdéseit!

   Üdvözlettel:Hegyi József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.