Ki az a Hegyi József?


H J

Méhész, természetgyógyász – apiterapeutaként szaktanácsadással és méhészeti termékeimmel hatékonyan segítek az embereknek olyan létfontosságú területeken, mint gyermekáldás elérése, immunrendszer támogatása, erősítése és életerő növelése, mozgásszervi problémák kezelése …..

Barátságom a méhekkel már gyermekkoromban elkezdődött, amikor egy napon az apám 3 méhcsaládot hozott haza. Lenyűgözve figyeltem azt a szervezettséget, szorgalmat és kitartást, ahogy ezek az apró jószágok egymást segítve tevékenykedtek. Már akkor tudtam, hogy a méhek rendkívüli élőlények.

Apámtól kitanultam a méhészet fortélyait, s továbbvittem ezt a gyönyörű családi hagyományt. Megfigyeltem, hogy a méhészek bár nagyon kemény fizikai munkát végeznek, mégis az átlagnál jobb egészségi állapotnak örvendenek és hosszabb ideig élnek. Elkezdtem tudatosabban és elmélyültebben tanulmányozni a méhészeti termékek jótékony hatását az emberi szervezetre. Már ekkor sokan fordultak hozzám ilyen termékekért. Saját szememmel láttam a javulásokat  a legkülönbözőbb problémáknál a családtagjaimon, barátaimon, ismerőseimen.

 

Eldöntöttem, hogy legjobb tudásom szerint  segíteni fogok az embereknek a méhek természet adta ajándékával, ezért az eddig összegyűlt tapasztalataim mellé még elvégeztem a természetgyógyász iskolát is, és specializálódtam az apiterápiás szakterületre.

 

Hegyi József,

természetgyógyász, apiterapeuta
(0670) 7764-112

 

 

4 Válasz Ki az a Hegyi József?

 1. Szili Etelka mondta:

  Tisztelt József!

  Érdeklődnék, hogy változókori problémákra, hormonpótlásra is szedhető-e a méhpempő?
  Ha igen, Ön mit tanácsolna, meddig és hogyan érdemes szednem?
  Előre is köszönöm válaszát.

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Etelka!
   Változókori problémákra is jó szívvel ajánlom a termékeimet. Azt javaslom, hívjon fel bennünket a 06/30-32351-69-es vagy a 06-42-792-063-as telefonszámon, és megbeszéljük, hogy az Ön esetében mit tudunk ajánlani, illetve milyen visszajelzéseink vannak hasonló problémák esetében.
   Üdvözlettel:Hegyi József

 2. Fekete László mondta:

  Kedves Hegyi úr nálam is előfordul, hogy minden előzetes jelzés
  nélkül hol akarom, hol a derekam vállam megfájdul stb.
  reumára tudok gondolni, de ez csak saját feltételezés. Aztán ahogy
  jőtt úgy el is múlik, ezzel kapcsolatban érdeklődnék.

  Tisztelettel: Fekete László Ny.d

  • Hegyi József mondta:

   Kedves László!
   Azt javaslom, hívjon fel bennünket a 42/792-063-as vagy a 30/323-5169-es telefonszámon és megbeszéljük a kérdéseit!

   Üdvözlettel:Hegyi József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.