Sikerek, vélemények


 

1. Sikerek az ízületi és más mozgásszervi problémák kezeléséből:

 

“Nagyon fájt a térdem már a lépcsőn is alig tudtam feljönni, azt éreztem, hogy kiesik alólam a lábam és nagyon húzódik, de mióta kenem a balzsammal, nem veszek be fájdalom csillapítót. Ezelőtt éjszaka sem tudtam pihenni, de most már nyugodtan alszom. Ki bírom nyújtani a lábam és be is tudom hajlítani , igaz van olyan, hogy 3 ­szor kenem be. Az ortopédián mondták, hogy gondolkozzam el a mütéten, de mióta használom a balzsamot, sokkal jobb. Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem ezt a készítményt, nagyon szépen köszönöm!” – Margitka, Bakonyszeg

 

Még több siker a mozgásszervi problémák kezeléséből >>

 


 

2. Babatervezés sikerek:

 

“Gyermekvállalás miatt olvastam részletesebben utána a méhpempő csodás, jótékony hatásainak.
A fogamzásgátló hosszas szedése és PCOS gyanú miatt nem sikerült teherbe esnem. Nagyon sok pozitív dolgot hallottam már korábban is a méhpempőről, így úgy döntöttünk a párommal, hogy a cél érdekében kipróbáljuk. Felkerestük Hegyi József méhészt, aki a méhpempő mellett nagyon sok hasznos tanáccsal, támogatással és biztatással segített minket álmunk valóra váltásához.
Minden reggel kitartóan napról napra megettük az adagunkat, és három hónapos kúra után VÉGRE EGY POZITÍV TESZTET SZORONGATTUNK.
Nagyon boldogan várjuk a jövőt és meggyőződésünk, hogy ez többek között a méhpempőnek is köszönhető.” – Erika és József

(Megjegyzés: a PCOS egy olyan jelenség, amikor hölgynél menstruációs és egyéb panaszok figyelhetőek meg, és akár hosszas próbálkozás ellenére sem sikerül áldott állapotba kerülnie)

 

Még több babatervezés siker >>

 


 

3. Egészség megőrzéssel, fenntartással, életerő növeléssel kapcsolatos sikerek:

 

“Bár még csak most kezdtük el a méhpempő kúrát “babaprojekt” céljából de már most érzem, hogy sokkal energikusabb vagyok, pihenten ébredek, és tényleg igaz amit mondtál, hogy könnyebben viseli az ember a stresszes helyzeteket is.
Ügyvezető beosztásomnál fogva elég idegfeszítő napjaim is vannak, de mostanában olyan nyugisan veszem a dolgokat , hogy magam is csodálkozom raja. Megnövekedett energiaszintemet jól tudom kamatoztatni a mindennapokban! Már csak ezért is megérte elkezdeni a kúrát, de nagyon bízunk benne, hogy hamarosan az eredeti célunk is valóra válik!” – K. Zs.

 

Még több egészség megőrzés siker >>

 


 

 

További információkért keressen meg, szívesen segítek!

 

Hegyi József, Mézgyógyász

(0670) 7764-112

 

 


A méhészeti termékeim széles választékához, az árakhoz és megrendeléshez látogasson el >>ide, a honeyhill.hu webáruházba!>>

 

 

10 Válasz Sikerek, vélemények

 1. Szalóky Gáborné mondta:

  Üdvözlöm Hegyi úr.
  Szeretném megtudni, hogy hol van a méhészete, mézüzeme?

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Szalóky Gáborné!
   Méhészetünk Polgár körzetében található, mézüzemünk pedig Nyíregyházán.
   Üdvözlettel: Hegyi József

 2. Mohai Győzőné mondta:

  Üdvözlöm! Mielőtt kikapcsoltam a gépet, még “belenéztem”, az Ön hirdetésébe botlottam. Már két hónapja fáj a bal könyököm belül a hajlatban. Kézimunkázom, és a hímző-keretet tartom buta, ( másképp nem tudom megoldani) kéztartással. Ezt szeretném csillapítani jön a Karácsony, most kellene sokat dolgoznom. Segítségét ebben kérném. A tél miatti immunerősítő is jól jönne. Tudnék hosszan panaszkodni, de ezek a legfontosabbak. Várom válaszát. Kívánok minden jót: Mohai Győzőné

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Mohai Győzőné!

   Szívesen segítünk Önnek, mert a tiszta méhpempővel és a méhmérges balzsammal szép eredményeket érünk el az ilyen kellemetlen problémáknál, mint az Öné.
   Azt javaslom, hogy hívjon fel bennünket a 06-42-792-063 vagy 06-30-323-51-69-es számon és megbeszéljük, mi lenne a leghatékonyabb megoldás az Ön esetében. Ha megadja a telefonszámát, mi is szívesen visszahívjuk!

   Üdvözlettel:Hegyi József

 3. Kecskés Lászlóné mondta:

  A termékekről szeretnék leírást kérni, email címre küldenek kedves Hegyi úr? Rendelés megküldése történhet postai úton? Válaszát előre is köszönöm! Kecskés Lászlóné email cím kecskeslaszlone@freemail.hu

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Kecskés Lászlóné!
   A méhészeti termékekről, hatásaikról és az árakról a mezgyogyasz.hu és a honeyhill.hu oldalakon tud bővebben informálódni.Ha felhív bennünket a 06-42-792-063 vagy 06-30-323-51-69-es számon, személyesen is szívesen segítünk Önnek. Ha megadja a telefonszámát, mi is szívesen visszahívjuk!

   Üdvözlettel:Hegyi József

 4. dr. Mudri Erika mondta:

  Kedves József!
  Teniszkönyököm és nyaki gerinc sérvem van. Ez utóbbi szerencsére csak évente 1-2-szer “örvendeztet” meg a fájdalommal. Viszont a teniszkönyököm még fáj, annak ellenére, hogy próbálom kímélni (hogyan lehet egy 2 gyerekes dolgozó anyának kímélni a jobb kezét?), nappalra gumipánttal körbetekerem (így kevésbé mozognak az izmok), kenegetem ördögcsáklya krémmel 3-szor és bioptron lámpázom, mégsem az igazi még. 3 hete szteroid injekciót is kaptam. Kérdésem az, hogy a méhpempőt nem ajánlják bizonyos betegségek esetén. Nos, nekem nyelőcső fekélyem is van, 3 hónapig szedtem savlekötőt (valószínűleg ez is közrejátszott a teniszkönyök kialakulásában, hiszen a kalciumot nem engedi beépülni a csontokba), emellett magas vérnyomásra is szedek gyógyszert és szívritmus szabályozót. Így is fogyaszthatom belsőleg a méhpempőt? Egyébként külsőleg nem lehet rákenni a pempőt a bőrre? Így nem hatásos?
  Köszönöm szépen a válaszát előre is! Üdvözlettel: dr. M. Erika

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Erika!
   Köszönöm a részletes leírását. Látom, hogy számtalan problémával kényszerül nap, mint nap szembenézni. A méhpempővel kapcsolatos kérdésével kapcsolatban azt javaslom, hogy hívjon fel bennünket a 06/30-32351-69-es vagy a 06-42-792-063-as telefonszámon, és megbeszéljük, hogy mi lenne a legjobb megoldás az Ön számára.
   Üdvözlettel:Hegyi József

 5. Ladányi Sándorné mondta:

  Üdvözlöm József!

  A kérdésem az lenne, hogy terhesség alatt alkalmazható-e a méhméreg.

  Üdvözlettel: L. Erika

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Erika! Nyugodtan tudja alkalmazni a méhmérges balzsamot áldott állapotban is, de javaslom, hívjon fel bennünket a 42/792-063-es vagy a 30/323-5169-es számon és megbeszéljük a további kérdéseit. Ha megadja a telefonszámát, mi is szívesen visszahívjuk.
   Üdvözlettel:Hegyi József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.