Sikerek, vélemények


 

1. Babatervezés sikerek:

 

“Gyermekvállalás miatt olvastam részletesebben utána a méhpempő csodás, jótékony hatásainak.
A fogamzásgátló hosszas szedése és PCOS gyanú miatt nem sikerült teherbe esnem. Nagyon sok pozitív dolgot hallottam már korábban is a méhpempőről, így úgy döntöttünk a párommal, hogy a cél érdekében kipróbáljuk. Felkerestük Hegyi József méhészt, aki a méhpempő mellett nagyon sok hasznos tanáccsal, támogatással és biztatással segített minket álmunk valóra váltásához.
Minden reggel kitartóan napról napra megettük az adagunkat, és három hónapos kúra után VÉGRE EGY POZITÍV TESZTET SZORONGATTUNK.
Nagyon boldogan várjuk a jövőt és meggyőződésünk, hogy ez többek között a méhpempőnek is köszönhető.” – Erika és József

(Megjegyzés: a PCOS egy olyan jelenség, amikor hölgynél menstruációs és egyéb panaszok figyelhetőek meg, és akár hosszas próbálkozás ellenére sem sikerül áldott állapotba kerülnie)

 

Még több babatervezés siker >>

 


 

2. Egészség megőrzéssel, fenntartással, életerő növeléssel kapcsolatos sikerek:

 

“A nevem Bodnár Ákos a Gladiator Life tulajdonosa vagyok. Cégünk az egészség mellett kötelezte el magát így csak és kizárólag olyan termékeket tudok ajánlani, amelyekről én magam is meggyőződtem, hogy természetesek és Prémium minőségűek. Teszteléseim nem rövid távúak, hanem folyamatosak, és igen körültekintőek!
Hegyi József barátom és egyben mentorom tanácsára kezdtem kipróbálni és nagyító alá rakni 3 terméket, a propoliszt, a virágport és a méhpempőt. Aktív életvitelemnek köszönhetően igen nagy szellemei és fizikai terhelésnek vagyok kitéve, és hajlamos vagyok átesni a ló másik oldalára. Jocó javaslata mentőmellény volt számomra, mivel akkor már szinte kezdtem fuldokolni, tartalékaim utolsóit kezdtem abban az időben felemészteni.
Elkezdtem a javasolt termékeket használni, de nem vártam nagy csodát… Tévedtem!!!!!
5 napon belül változást kezdtem érezni. Napról napra erősebb lettem, jobban aludtam, frissebben keltem, sokkal motiváltabb és energikusabb lettem, nem csak a hétköznapokban, hanem az edzések alatt is. Este, 16 órányi munka után is még voltak kreatív gondolataim, s nem csak kimerülten bámultam magam elé, mint korábban! Ez valami más volt… Kezdtem újra energikus lenni, és az is lettem. Sorolhatnám a sikereimet naphosszat de ezt ki kell próbálni és használni kell mindenkinek!”

 

Még több egészség megőrzés siker >>

 


 

3. Sikerek a mozgásszervi problémák kezeléséből:

 

“Nagyon fájt a térdem már a lépcsőn is alig tudtam feljönni, azt  éreztem, hogy kiesik alólam a lábam és nagyon húzódik, de mióta kenem a balzsammal, nem veszek be fájdalom csillapítót. Ezelőtt éjszaka sem tudtam pihenni, de most már nyugodtan alszom. Ki bírom nyújtani a lábam és be is tudom hajlítani , igaz van olyan, hogy 3 ­szor kenem be. Az ortopédián mondták, hogy gondolkozzam el a mütéten, de mióta használom a balzsamot, sokkal jobb. Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem ezt a készítményt, nagyon szépen köszönöm!” – Margitka, Bakonyszeg

 

Még több siker a mozgásszervi problémák kezeléséből >>

 


 

 

További információkért keressen meg, szívesen segítek!

 

Hegyi József, Mézgyógyász

(0670) 7764-112

 

 

 

8 Válasz Sikerek, vélemények

 1. Szalóky Gáborné mondta:

  Üdvözlöm Hegyi úr.
  Szeretném megtudni, hogy hol van a méhészete, mézüzeme?

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Szalóky Gáborné!
   Méhészetünk Polgár körzetében található, mézüzemünk pedig Nyíregyházán.
   Üdvözlettel: Hegyi József

 2. Mohai Győzőné mondta:

  Üdvözlöm! Mielőtt kikapcsoltam a gépet, még “belenéztem”, az Ön hirdetésébe botlottam. Már két hónapja fáj a bal könyököm belül a hajlatban. Kézimunkázom, és a hímző-keretet tartom buta, ( másképp nem tudom megoldani) kéztartással. Ezt szeretném csillapítani jön a Karácsony, most kellene sokat dolgoznom. Segítségét ebben kérném. A tél miatti immunerősítő is jól jönne. Tudnék hosszan panaszkodni, de ezek a legfontosabbak. Várom válaszát. Kívánok minden jót: Mohai Győzőné

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Mohai Győzőné!

   Szívesen segítünk Önnek, mert a tiszta méhpempővel és a méhmérges balzsammal szép eredményeket érünk el az ilyen kellemetlen problémáknál, mint az Öné.
   Azt javaslom, hogy hívjon fel bennünket a 06-42-792-063 vagy 06-30-323-51-69-es számon és megbeszéljük, mi lenne a leghatékonyabb megoldás az Ön esetében. Ha megadja a telefonszámát, mi is szívesen visszahívjuk!

   Üdvözlettel:Hegyi József

 3. Kecskés Lászlóné mondta:

  A termékekről szeretnék leírást kérni, email címre küldenek kedves Hegyi úr? Rendelés megküldése történhet postai úton? Válaszát előre is köszönöm! Kecskés Lászlóné email cím kecskeslaszlone@freemail.hu

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Kecskés Lászlóné!
   A méhészeti termékekről, hatásaikról és az árakról a mezgyogyasz.hu és a honeyhill.hu oldalakon tud bővebben informálódni.Ha felhív bennünket a 06-42-792-063 vagy 06-30-323-51-69-es számon, személyesen is szívesen segítünk Önnek. Ha megadja a telefonszámát, mi is szívesen visszahívjuk!

   Üdvözlettel:Hegyi József

 4. dr. Mudri Erika mondta:

  Kedves József!
  Teniszkönyököm és nyaki gerinc sérvem van. Ez utóbbi szerencsére csak évente 1-2-szer “örvendeztet” meg a fájdalommal. Viszont a teniszkönyököm még fáj, annak ellenére, hogy próbálom kímélni (hogyan lehet egy 2 gyerekes dolgozó anyának kímélni a jobb kezét?), nappalra gumipánttal körbetekerem (így kevésbé mozognak az izmok), kenegetem ördögcsáklya krémmel 3-szor és bioptron lámpázom, mégsem az igazi még. 3 hete szteroid injekciót is kaptam. Kérdésem az, hogy a méhpempőt nem ajánlják bizonyos betegségek esetén. Nos, nekem nyelőcső fekélyem is van, 3 hónapig szedtem savlekötőt (valószínűleg ez is közrejátszott a teniszkönyök kialakulásában, hiszen a kalciumot nem engedi beépülni a csontokba), emellett magas vérnyomásra is szedek gyógyszert és szívritmus szabályozót. Így is fogyaszthatom belsőleg a méhpempőt? Egyébként külsőleg nem lehet rákenni a pempőt a bőrre? Így nem hatásos?
  Köszönöm szépen a válaszát előre is! Üdvözlettel: dr. M. Erika

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Erika!
   Köszönöm a részletes leírását. Látom, hogy számtalan problémával kényszerül nap, mint nap szembenézni. A méhpempővel kapcsolatos kérdésével kapcsolatban azt javaslom, hogy hívjon fel bennünket a 06/30-32351-69-es vagy a 06-42-792-063-as telefonszámon, és megbeszéljük, hogy mi lenne a legjobb megoldás az Ön számára.
   Üdvözlettel:Hegyi József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.