Propolisz Tinktúra

A propolisz szó város-előttit jelent, méhszuroknak is nevezik.

A propolisz a természetben fellelhető legerősebb antibiotikum. Gyulladásgátló, fertőtlenítő helyi érzéstelenítő hatású. Antibakteriális, gomba és vírusellenes. Vérzéscsillapító, hegképző, enyhe égési sérüléseknél is hatékony. Immunerősítő, antioxidáns hatású, daganatellenes. Optimalizálja a vérnyomást.

A méhek által gyűjtött sárgásbarna kellemes illatú anyag, amely fertőtlenítésre, a kaptár nyílásainak tömítésére és ragasztására szolgál.
A méhek különféle fák (elsősorban fűz- és nyárfafélék) rügyeiről gyűjtik ezt a  gyantaszerű ragadós anyagot, amely aromasavakat, illóolajakat és  ásványi anyagokat tartalmaz. Általában tinktúra (alkoholos kivonat) formájában szerezhető be.

Ára: 1.500 Ft,-
Tömege: 30 ml

Egységára: 50.000 Ft,-/L

A megrendeléshez és további termékekhez látogasson el
>>ide, a honeyhill.hu webáruházba!>>

 


További tájékoztatásért hívjon: (0670) 7764-112

 

 

8 Válasz Propolisz Tinktúra

 1. Csontos Mária mondta:

  Kedves József, érdeklődöm, hogy mikor tudok majd propoliszt vásárolni?
  Üdvözlettel,
  Csontos Mária

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Mária!
   Hétfőtől, azaz szept. 24-től ismét rendelhető a propolisz.
   Üdvözlettel: Hegyi József

 2. Kemény Valéria mondta:

  Szeretnék a propolliszról is bővebb ismertetőt(mint a méhpempőről).
  Adagolás,használat,ellenjavallat?

  Köszönöm
  Üdvözlettel Kemény Valéria

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Valéria! A hírlevél-sorozatomban hamarosan a propolisz témaköréhez fog érni, ahol igyekszem teljes körűen tájékoztatni. Szívesen válaszolunk kérdésére telefonon is, ha felhív bennünket a 06-42-792-063-as vagy a 06/30-323-51-69-es számokon. Üdvözlettel:Hegyi József

 3. Limbek Gabi mondta:

  Egy orosz szemészorvos előadásában hallottam, hogy a propolisz meggyógyítja a szemet,el lehet kerülni a hályog műtéteket, sőt a szemüveget is el lehet dobni. Tényleg lehetséges propoliszt a szembe csepegtetni? Van erre alkalmas “állapota” a propolisznak? Ha igen, akkor szeretném kipróbálni!!!

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Gabi!
   Én is hallottam erről az orosz professzorról és a propolisz alkalmazásáról. Amiről ő beszélt az alkoholmentes propolisz, amit ő állít elő és forgalmaz. Sajnos ennek a technológiáját én még nem ismerem. Jelenleg nekem csak alkoholos tinktúrám van, ami alkalmatlan a közvetlenül szembe való használatra.
   Üdvözlettel: Hegyi József

 4. Pogány Istvánné mondta:

  Érdeklődnék hogy szorongásra félelemre melyik terméket javasolja?

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Pogány Istvánné!
   Kérdésével kapcsolatban azt javaslom, hogy hívjon fel bennünket a 06/30-32351-69-es vagy a 06-42-792-063-as telefonszámon, és megbeszéljük, hogy mi lenne a legjobb megoldás az Ön számára.
   Üdvözlettel:Hegyi József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.