Vegyes Virágméz

Szakemberek szerint a legértékesebb mézek közé tartozik, mivel a természetgyógyászatban is használt különféle növényekről származó nektár révén a méz hatásterülete is kiszélesedik. Erősíti a szervezet védekező rendszerét. Natúr fogyasztásra és ízesítésre kiválóan alkalmas.

A mézet értékes mezei virágokról, gyógynövényekről gyűjtik a szorgos méhek, és emiatt beltartalmilag kiváló méznek számít. Színe halványbarnás színtől egészen a sötétbarnáig terjed, és ez függ a benne lévő mézek összetételétől.   Hajlamos a kristályosodásra.

Ára: 1.750 Ft,-
Tömege: 900 gr

Egységára: 1.944 Ft,-/kg

Rendelje meg a virágmézet a termelő Mézgyógyásztól, és speciális, nem széles körben ismert egészségmegőrző tippeket is kap hozzá!


A megrendeléshez és további termékekhez látogasson el
>>ide, a honeyhill.hu webáruházba!>>

 


További tájékoztatásért hívjon: (0670) 7764-112

 

 

 

 

2 Válasz Vegyes Virágméz

 1. Barátnőmtől hallottam a termékeiről, nagyon jókat! Szeretném kipróbálni! Jelenleg mindkét térdem és a legalsó csigolyám is igen iterjedt területen fáj. Ezért gondoltam, hogy talán ha lenne Budapesten is értékesítő helye, hamarébb be tudnám szereni a termékeket. Köszönettel várom visszajelzését!

  • Hegyi József mondta:

   Kedves Németh Imréné!
   Szívesen segítünk Önnek, mert termékeinkkel: a tiszta méhpempővel és a méhmérges balzsammal, nagyon szép eredményeket érünk el. Sajnos Budapesten még nincs értékesítő helyünk, így csak futárszolgálattal tudjuk elküldeni Önnek. Azt javaslom, hogy hívjon fel bennünket a 06-42-792-063 vagy 06-30-323-51-69-es számon és megbeszéljük, mi lenne a leghatékonyabb megoldás az Ön esetében. Ha megadja a telefonszámát, mi is szívesen visszahívjuk!

   Üdvözlettel:Hegyi József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.