Gyermekáldás elérése


Mit kell tudni a méhpempőről, mielőtt megnézzük, hogy a jelenlegi állapottól függően, személyre szabottan kinek mennyit kell belőle fogyasztani a kívánt eredmény érdekében?


Először is milyen élettani hatásai segítik elő a gyermekáldás elérését?

Valójában a méhpempő nemcsak táplálja a méhkirálynőt, hanem termékenységét és rendkívüli szaporodási képességét is ennek köszönheti. Ami igazán csodálatos benne, az az, hogy különleges összetevőinek köszönhetően hasonló hatással lehet az emberi termékenységre is. A méhpempő speciális összetevői harmonikus összhangba hozhatják a női hormonrendszer működését, ami az egyik alapfeltétele a sikeres fogantatásnak.


Hogyan teheti képessé a méhpempő a női szervezetet a fogamzásra?

Ebben a folyamatban kétféle hatás is szerepet kap: egyrészt elősegítheti a peteérést és azoknak a hormonoknak a termelődését, amelyek megfelelővé alakítják a méhnyálkahártyát a beágyazódáshoz, másrészt a több, mint százféle összetevő – nyomelemek, vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, aminosavak – igazi tápanyagbombaként erősíthetik fel a női szervezetet. Gyakori tapasztalat, hogy még a lombikprogram eredményességét is elősegítheti. Hölgyek esetében minél későbbi életkorban szeretne kisbabát valaki, a méhpempő alkalmazása annál hasznosabb, mivel a megtermékenyüléshez szükséges hormonok működése az életkor előrehaladtával egyre csökken.


Hogyan segíthet a méhpempő a terhesség előtt, alatt és után?

A terhesség első harmadában naponta fogyasztott méhpempő mind az anyát, mind a gyermeket egészségesebbé teheti. Egyes kutatások alátámasztották, hogy jelentős hatással lehet a koraszülés megelőzésében is. Mivel koncentrált, természetes összetevőkről van szó, a méhpempő szülés utáni fogyasztása pedig a tejelválasztást és tejtermelést is elősegítheti. Ugyanígy segíthet a menstruációval kapcsolatos rendszertelenségben és testi nehézségekben is.


Milyen esetben szükséges a férfiaknak is fogyasztani, és miben lehet még hasznos a számukra?

Az egyik ismert hatása a tesztoszteronszint-növelő képessége, másrészt a benne lévő egyik aminosavfajtának és a többi különleges összetevőnek köszönhetően növelheti a hímivarsejtek számát, mozgékonyságát és mennyiségét is. Ezen felül jótékonyan hathat a prosztata működésére és merevedési zavar esetében is természetes segítséget nyújthat.


Milyen további élettani hatásai vannak?

Azon túl, hogy tesztoszteron, illetve ösztrogén előállítására készteti a szervezetet, elősegítheti más hormon termelődését is, mindig éppen azt, amelyből hiány lépett fel. A méhpempőben megtalálható B-vitaminok a hormonszintek egyensúlyban tartásában is segíthetnek. Az acetilkolin nevű anyag is megtalálható benne, amelynek az idegrendszer megfelelő működésében van szerepe – nevezetesen az idegi ingerület átvitelében -, ezáltal a méhpempővel kiegyensúlyozottabb testi állapot érhető el.


Mire kell még figyelni?

A maximális eredményesség érdekében nőnek és férfinak egyaránt ajánlott méhpempőt fogyasztani. Fontos figyelembe venni azt a tényt, hogy bár vannak egészen jó méhpempőt tartalmazó készítmények, illetve a különböző szakszerű módokon tartósított méhpempőnek is van hatása, de a tapasztalatok szerinti a legjobb eredményeket a természetes, tiszta méhpempővel lehet elérni.

További információkért keressen meg, szívesen segítek abban, hogy személyre szabottan megnézzük, jelenlegi állapotnak megfelelően, milyen adagban javasolt méhpempőt fogyasztani, hogy elérjük a vágyott eredményt!Hegyi József, méhész, apiterapeuta

(0670) 7764-112


Hegyi József, méhész, apiterapeuta