Ki az a Hegyi József?


Méhész, természetgyógyász – apiterapeutaként szaktanácsadással és méhészeti termékeimmel hatékonyan segítek az embereknek olyan létfontosságú területeken, mint gyermekáldás elérése, immunrendszer támogatása, erősítése és életerő növelése, mozgásszervi problémák kezelése …..

Barátságom a méhekkel már gyermekkoromban elkezdődött, amikor egy napon az apám 3 méhcsaládot hozott haza. Lenyűgözve figyeltem azt a szervezettséget, szorgalmat és kitartást, ahogy ezek az apró jószágok egymást segítve tevékenykedtek. Már akkor tudtam, hogy a méhek rendkívüli élőlények..

Apámtól kitanultam a méhészet fortélyait, s továbbvittem ezt a gyönyörű családi hagyományt. Megfigyeltem, hogy a méhészek bár nagyon kemény fizikai munkát végeznek, mégis az átlagnál jobb egészségi állapotnak örvendenek és hosszabb ideig élnek. Elkezdtem tudatosabban és elmélyültebben tanulmányozni a méhészeti termékek jótékony hatását az emberi szervezetre. Már ekkor sokan fordultak hozzám ilyen termékekért. Saját szememmel láttam a csodálatos javulásokat a legkülönbözőbb problémáknál a családtagjaimon, barátaimon, ismerőseimen.

Eldöntöttem, hogy legjobb tudásom szerint segíteni fogok az embereknek a méhek természet adta ajándékával, ezért az eddig összegyűlt tapasztalataim mellé még elvégeztem a természetgyógyász iskolát is, és specializálódtam az apiterápiás szakterületre.Hegyi József, méhész, apiterapeuta

(0670) 7764-112
Hegyi József, méhész, apiterapeuta