ÉRDEKES ÉS HASZNOS CIKKEK
Lépések a jobb életminőség felé
Sokszor hallani hogy „csak akaraterőre van szükség” ahhoz, hogy jobb életminőséget elérjünk el, vagy legalább szinten tartsuk állapotunkat. Valóban, folyamatos odafigyelésre van szükség ahhoz, hogy olyan szokásokat és hozzáállást alakítsunk ki, amelyekkel tényleges életmódváltozást érhetünk el. Viszont nem az akaraterővel van a gond ott, ahol nincs megfelelő tájékoztatás. Ezért néhány fontos, alapvető tudnivalóra szeretném felhívni az Ön figyelmét:

Tovább a cikkhez >>
Hogyan kezelhetjük saját magunk a fáradtságunkat, vagy testi-lelki kiegyensúlyozatlan állapotunkat?
A fáradtságot és a szellemi kimerültséget több ismert és kevésbé ismert ok is kiválthatja. Az alábbiakban bemutatok öt tippet, amelyet alkalmazva a legtöbb esetben energikusabb állapotot és jobb közérzetet érhetünk el. Ha pedig sikerül Önnek rendszeresen odafigyelni az alábbi pontokra, valódi életminőség javulást tapasztalhat.

Tovább a cikkhez >>
4 + 1 tipp a természetes úton történő fogyáshoz a szervezet megerőltetése nélkül
Az egyik legvitatottabb témák közé tartozik a fogyókúra. Nem kívánok állást foglalni egyik vagy másik ma ismert, neves módszer mellett sem, ehelyett méhész-természetgyógyászként szerzett tapasztalataim és megfigyeléseim alapján leírom mindazokat a módokat, amelyek természetes úton segíthetnek felvenni a harcot a felesleges kilókkal.

Tovább a cikkhez >>
A testi és lelki kiegyensúlyozottság 3 kulcsfontosságú alapja
Az alábbiakban arra a három kulcsfontosságú tényezőre szeretném felhívni a figyelmét, amelyek alapvetően meghatározzák a testi-lelki egészség sikeres fenntartását. Tapasztalatok és visszajelzések alapján a méhészeti termékeinkkel rengeteg sikert érünk el, de azt figyeltük meg, hogy igazán akkor tartós és stabil ez a jó állapot, ha az itt felsorolt pontok mindegyikére kellő figyelmet fordítunk.

Tovább a cikkhez >>
Hogyan könnyíthetjük meg a mozgásunkat?
Sokszor halljuk, hogy akaraterő és kitartás kell mindenhez. Ezzel az ember nem szokott vitatkozni. De ha nem a megfelelő módon próbálunk változtatni egy állapoton – pl. hiányzó vagy hamis információk alapján, akkor egy idő után nem a kitartással és az akaraterővel van gondunk.

Tovább a cikkhez >>
Hogyan tudunk mi méhészek tisztességesen bánni a méhekkel?
Időnkét felvetődik az a kérdés, hogy miért vesszük el a méhektől a mézüket, virágporukat stb. A laikus ember számára elsőre úgy tűnhet, hogy a legtöbb méhész „kizsákmányolja” a méheket. Azt kell hogy mondjam, hogy ez egy tévhit.

Tovább a cikkhez >>
Kelet-Magyarország újságcikk 2019
A Kelet-Magyarországban 2019. októberben megjelent egy újságcikk rólam és kis szorgos munkatársaimról. 😊 🐝 Örülök, hogy ennek köszönhetően is sokan tudhattak meg többet a méhekről és a természet adta kincseik valódi értékéről.

Tovább a cikkhez >>
A méhek hatékonyságának titka
A méhészeti termékekkel elérhető eredményeken túl több oka is van annak, amiért szeretem a munkámat. Az egyik ok, hogy minél több időt töltöttem a méhekkel, annál lenyűgözőbb érdekességeket figyeltem meg náluk. A több mint három évtizedes munkásságom során számos figyelemre méltó dolgot fedeztem fel.

Tovább a cikkhez >>
10 érdekesség a méhekről
Mindig csodálattal gondolok szorgos kis munkatársaimra, nemcsak azokon a napokon, amikor együtt dolgozhatok velük. Szeretnék Önnel megosztani néhány érdekességet a méhekkel kapcsolatban.

Tovább a cikkhez >>

Hegyi József, méhész, apiterapeuta