Hogyan készítsünk egyszerűen természetes energiaitalt?


Sokaknak gondot okozhat a változékony időjárás, illetve minden ezzel együtt járó testi kellemetlenség és rossz közérzet. Az alábbiakban egy egyszerűen elkészíthető, de annál hatékonyabb természetes mézes energiaital receptjét írom le. Ezzel a megfelelő káliumszintet is biztosíthatjuk, aminek a hiánya a hidegebb hónapokban is fáradékonyságot és gyengeséget eredményezhet.

Hozzávalók:

almaecet és méz

- Az almaecet kiválóan gyorsítja az anyagcserét és javítja a vérkeringést. Nagymértékben elősegíti a test fizikai folyamatait, melynek eredményeképpen javulhat a koncentráció és szellemi felfrissülés tapasztalható. Továbbá jó hatással van a sejtlégzésre és emésztésre is.

- A méz gyorsan felszívódó energiát és olyan nyomelemeket, ásványi anyagokat tud biztosítani optimális arányban a szervezetnek, amelyek utánpótlására szüksége van.

Íme a recept:

Keverjünk össze egy 2 dl-es pohárban két teáskanál almaecetet két teáskanál mézzel, majd öntsük fel a poharat ásványvízzel, vagy tisztított vízzel. Az így kapott italt lassan kortyolgassuk el.

Készítse el Ön is ezt a természetes energiaitalt, és frissüljön fel vele, amikor csak szüksége van rá!Hegyi József, méhész, apiterapeuta

(0670) 7764-112


Szeretne még több ilyen hasznos tudnivalót?

Iratkozzon fel itt a tájékoztató sorozatomra! >>


Hegyi József, méhész, apiterapeuta